diver

Fülöp – szigetek búvártúra


Időpont

2020. január 21.–február 1.

Ajánlott szint

Gyakorlat szükséges


Ár: 1 745


Jelentkezés feltétele

Jelentkezni  800 € befizetésével lehet, mely foglalónak minősül és nem jár vissza. Jelentkezési határidő 201.04.15. vagy utána, amennyiben marad még szabad hely. Maximális létszám 20 fő, amelyből 12 hely elkelt. Akik a fenti határidőig jelentkeznek igényelhetnek csoportos repülőjegyet. 2. részlet határideje  2019. szeptember 15., összege 400 €. 3. részlet határideje 2019. november 5., összege a túra fennmaradó teljes díja. A repülőjegy összegének teljes kifizetése 2019. december 15-ig esedékes. A résztvevők útlevél másolatainak legkésőbbi beérkezése 2019. november 15.


Az ár tartalmazza

 • 2 éjszakát 3*-os hotelben Cebu City-ben reggelivel
 • 1 napos városnéző túrát belépőkkel Cebu City-ben ebéd nélkül
 • Az összes szervezett program transzferét
 • Kompjegyet oda-vissza Cebu-Tagbilaran-Cebu vonalon
 • 7 éjszaka elhelyezést Alona beach-en, kétágyas szobákban, reggelivel
 • 1 napos szervezett programot Bohol szigetre ebéddel
 • 1 napos szervezett programot Panglao szigeten ebéddel
 • 8 merülést hajóról Panglao és Balicasag szigetek körül NP belépőkkel együtt
 • A búvárhajón és a bázison víz, kávé és tea fogyasztást
 • Környezetvédelmi adókat Panglao és Balicasag szigeteknél a merülési napokra

Az ár nem tartalmazza

 • Repülőjegyet illetékkel együtt, mely kb. 270.000 Ft (pontos ár a lekérés után)
 • A teljes túrán az ebédeket és a vacsorákat, kivéve a két kirándulást
 • Bármit, ami az ár tartalmazza felsorolásban nem szerepel

Fülöp – szigetek

A világ egyik legszebb országa, melyben minden természeti szépség megtalálható. Fehér homokos tengerpartok, végtelen esőerdők, gazdag állatvilág, üde zöld színű hegyek, oldalukban az elképesztő látványt nyújtó rizsteraszokkal, különleges gasztronómia, fejlett turizmus és különösen meleg vendégszeretet.

 

Program

Fülöp-szigetek összesen 7107 szigetet foglal magába és ebből nagyjából csak 800 lakott. A mi túránk ebben az esetben három szigetet érint, Cebu, Bohol és Panglao szigeteket. Cebu city az ország középső részén helyezkedik el az azonos nevű szigeten. Ide érkezik meg a nemzetközi repülőjáratok jelentős része.

Csoportunk elhelyezése a városban 3*-os Hotelben lesz. Egy egész napos városnéző túra szerepel az első nap programjában. Egyébként pedig rengeteg szórakozóhely és étterem vár minket a városban, ahol összesen 2 éjszakát töltünk.

A további program alapján az Oceanjet menetrendszerinti kompjáratával megyünk Cebu City-ből Bohol szigetre, Tagbilaran kikötővárosába. Innen mikrobusz transzferrel jutunk el Panglao szigetre, melyre híd vezet át. Összesen 7 éjszakát töltünk el Panglao szigeten, mégpedig a világhírű Alona Beach-en, ahol a Lost Horizon Resortban szállásolnak minket el kétágyas szobákban reggelivel.

 

Dátum Program Időpontok
1. 2020. jan. 21.   Indulás Budapestről és egy átszállás Dubaiban 14:50
2. 2020. jan. 22.   Érkezés Cebuba, Hotel transzfer a Bayfront Hotelbe, éjszaka és reggeli 15:35
3. 2020. jan. 23.   Egy napos Cebu City Tour, éjszaka ugyanott és reggeli
4. 2020. jan. 24.   Transzfer kikötőbe, kompozás Boholra, Transzfer a Lost Horizont Resortba 10:40
5. 2020. jan. 25.   2 hajós merülés a Bohol Fun Divers-el
6. 2020. jan. 26.   2 hajós merülés a Bohol Fun Divers-el
7. 2020. jan. 27.   Egy napos Bohol sziget túra
8. 2020. jan. 28.   2 hajós merülés a Bohol Fun Divers-el
9. 2020. jan. 29.   2 hajós merülés a Bohol Fun Divers-el
10. 2020. jan. 30.   Fél napos kirándulás a Hinagdanan barlang és a Mag Aso vízeséshez
11. 2020. jan. 31.   Transzfer a kompkikötőbe, kompozás, transzfer a reptérre és repülés Bp-re   17:15
12.   2020. febr.1.   Érkezés Budapestre 11:45

 

Merülések

A merüléseket a Bohol Fun Divers búvárbázis biztosítja számunkra saját hajóival, azaz a 10-14 személyes „banka”-ival. A merülő helyek Panglao és Balicasag szigetek mellett találhatóak és 10-30 perces hajózással érhetők el. Négy merülési nap van a programban, naponta 2-2 merüléssel. A víz alatti látnivalók: teknősök, melyek közül némelyik a másfél métert is leérheti, esetenként rókacápák, hatalmas halrajok, házatlan csigák, nagy tintahalak és többnyire minden olyan tengeri élőlény, mely megszokott az Indiai-óceánban.

 

Egyéb programok

Terveink szerint két különböző napon Bohol és Panglao sziget nevezetességeit látogatjuk meg. A boholi túra egész napos program, mely az ebédet is tartalmazza a Loboc folyón való hajózás közben. A programban a pápaszemes makik meglátogatása, a csokoládé hegyek, a függőhíd és a Baclayon templom szerepel.

A Panglao sziget kirándulás szintén egynapos, mely program egy vízesést érint, ahol fürdeni is lehet az erdőben, illetve a Hinagdanan barlangot, ahol egy földalatti patakban lehet sétálni akár egy kilométert is, illetve séta közben megérinthetjük az itt található különleges képződményeket. Ebben a programban is szerepel ebéd.

 

Szórakozás

Ezen a népszerű beach-en minden este hatalmas partit rendeznek. Végig a parton egymás mellett számolatlanul találhatóak az éttermek, melyek esténként közvetlenül a partra telepítik az asztalokat és élőzenével szórakoztatják a vendégeket. Ami csak él a tengerben, mindent lehet rendelni az étlapok szerint és minden este igazi buliban vehetünk részt.

 

Repülőjárat

Az utazás az Emirates légitársaság menetrendszerinti járatával történik egy átszállással Dubaiban. Az ár csoportos repülőjegyre vonatkozik, mely kimondottan erre a túrára lesz megrendelve. A túra csütörtökön délután indul és a 12. napon, hétfőn délben ér véget hazaérkezéssel.


1 745


Minden jog fenntartva: Galathea © 2019

Design és fejlesztés: Make IT Online