Haladó Búvártanfolyam

Mikor érdemes elvégeznem ezt a tanfolyamot?

  • Ha már alapfokú búvár vagy, és szeretnéd tovább mélyíteni a tudásod
  • Ha érdekel, hogyan kell tervezni és végrehajtani merüléseket 30m-ig
  • Milyen éjszaka is tájékozódni, roncsot merülni és számos más kalandmerülést végrehajtani
  • A haladó búvártanfolyam elvégzésével nem csak ismereteid tárházát növelheted, de eddigi tudásod is rendszerezheted

 

Tekintsd meg az alábbi kedvcsináló videót!

PADI Alapfokú búvártanfolyam Horvátországban

Már egy ideje foglalkoztat téged a gondolat, hogy milyen érzés lehet a víz alatt, de eddig nem volt időd rá. Közben viszont megérkezett a nyár, így már a jól megérdemelt nyaralásodat tervezheted, és szeretnéd összekötni egy búvártanfolyam elvégzésével. Egyébként is izgalmasabbnak tartod a merülést tengerben, mint uszodában.

Ha ezeket a sorokat olvasod, az első lépést megtetted, és rászántad magad a búvártanfolyam elvégzésére. Most szeretnéd megtalálni azt az iskolát, ami a legjobban megfelel számodra, és igényeidet minden szempontból kielégíti.

Abban a kivételes helyzetben vagyunk, hogy saját búvárbázisunkon tudunk fogadni, amelynek környezete és maga a bázis is évről-évre fejlődik, hogy vendégeinknek a legjobbat nyújthassuk.

Jó helyen jársz, ha ismert és szakmailag elismert oktatóktól szeretnél tanulni, ha a búvárkodáshoz szükséges gyakorlati tudásra helyezel nagy hangsúlyt, ha csak egyszerűen jókat szeretnél merülni szép helyeken egy igazán jó csapattal.

Nem sajnáljuk az időt, energiát, sem a türelmet ahhoz, hogy a gyakorlatban kiváló búvár legyél.

 

Kattints az alábbi gombra, ha érdekel, hogy nálunk hogyan zajlik az alapfokú búvártatanfolyam.

Vörös-tenger – Tirán-sziget

Búvártúra – Tirán-sziget

Hurghadából induló északi túrák egyik legnépszerűbb úticélja a Tirán-szigetek. Az idei évben hurghadai indulással egy kibővített északi szafari útvonalat választottunk, ahol a hajó nem fordul vissza Rash Mohamednél, hanem tovább halad Tirán felé.