diver

Búvárfelszerelés bérlés


FONTOS!

JELENLEG ÖSSZES BÚVÁRFELSZERELÉSÜNK HORVÁTORSZÁGI BÁZISUNKON VAN, EZÉRT SZEPTEMBER KÖZEPÉIG NEM TUDUNK BÉRBEADNI SEMMIT.

ELŐZETES EGYEZTETÉS UTÁN SZEPTEMBER KÖZEPÉTŐL ÚJRA LEHETSÉGES.

Aki saját senji bázisunkra látogat el vagy Vörös-tenger Tirán túránkon vesz részt, természetesen megkapja az igényelt felszereléseket.

Köszönjük a megértést!

Galathea Búvárbázis

 

Jó állapotú és rendszeresen szervizelt Camaro, Scubapro, Cressi márkájú felszerelés várja a merülni vágyókat. Felnőttek az XS mérettől XXXL méretig választhatnak, a gyermekek részére pedig gyerek búvárruhát és BCD-t is biztosítunk.

Búvárpalackból a 10 l-estől a 12, 15, 18 -ason keresztül a dupla 12 l-es technikaiig terjed a választék, és vigyázunk, hogy 200 bar-ra legyen töltve, ha kell nitroxszal.

Amennyiben uszodába szeretnél töltött palackot a gyakorlásodhoz, feltöltve palackbérléssel együtt mindössze 1 500Ft-ért elviheted tőlünk (24 órán belül kell visszahozni).

Gondolva a technikai búvárokra, akad alu stage palack, oxigén tiszta reduktor és wing is.

Túrázáshoz, oktatáshoz kölcsönözhető vízalatti fényképezőgép minden igényre, DAN O2 szett, O2 analizátor, ambubaba.

Vízalatti fényképezőgép – OLYMPUS TG-4 tokkal (16 megapixel; Az Optika 25-100mm-esnek felel meg 4x Optikai zoommal; F/2,0-4,9 Fényerős lencse; 5 irányú Stabilizátor; FULL HD Video; WiFi és GPS -szel)

Vízalatti fényképezőgép – Canon PowerShot A720 IS vízalatti tokkal (8,2 megapixel; Az Optika 35-210mm-esnek felel meg 6x Optikai zoommal; F/2,8-4,8 Fényerős lencse; Képstabilizátor)

Búvár Videólámpa – 1pár Archon W40VR + Markolat kameratokhoz + Lámpa kar

Vízalatti vaku – IKELITE Substore DS50

GoPro HD – Hero3 Silver + 40m-es vízalatti tok + rögzítési pontok

DAN szett

Ambu baba

Oxigén analizátor

Minden jog fenntartva: Galathea © 2023

Design és fejlesztés: Make IT Online