diver

Elsősegélynyújtó tanfolyam

2019.12.01.


Legközelebbi időpont

2019.12.01.

További időpontok

2020. a hónap és a nap még egyeztetés alatt


Előképzettség

Nem szükséges

Feltételek

Jelentkezni lehet a jelentkezési lap leadásával és 10 000Ft előleg befizetésével.


Ár: 20 000 Ft


Az ár tartalmazza

  • Elméleti oktatás
  • Gyakorlati oktatás
  • PADI tankönyv - PADI EFR

Az ár nem tartalmazza

  •  Nemzetközi kártya díja, amely 30€

Miért érdemes elvégeznem ezt a tanfolyamot?

Balesetek nap mint nap előfordulhatnak. Némelyik embernek csak kisebb segítségre van szüksége, míg mások meghalnak vagy súlyos maradandó sérülést szenvednek, ha nem látják el őket azonnal. Vannak tényezők, amiket nem lehet befolyásolni.

De van egy tényező, amire igenis van befolyásunk, ha egy sügősségi helyzet helyszínén vagyunk, és ez nem más, mint önmagunk.

Az élet vagy halál, a teljes felépülés vagy a rokkantság gyakran pont az első segítőn múlik, aki ellátja a sérültet a sürgősségi helyzet kezdetétől a szaksegítség megérkezéséig. Ha ott vagy, te is elláthatod a sérültet.

Jó, de mi a teendőm?

Honnan tudjam, hogy mi az első teendő?

 

Hogyan tehetek szert ilyen ismertekre?

A sürgősségi ellátás tanfolyamain megtanulod a szükséges lépéseket és a helyes sorrendet, hogy a megfelelő dolgokat végezd el a kellő időben. Az itt megszerzett tudást szükség esetén bárhol és bármikor alkalmazhatod.

Az Elsősegélynyújtó tanfolyam, röviden EFR azonban a mentőbúvár tanfolyamhoz szervesen kapcsolódik, sőt annak egyben alapfeltétele is. Hiszen a sérült búvárt a parton hasonló ellátásban kell részesíteni, mint bármilyen más beteget.

 

Miért nálunk?

A minőség és a bizalom a legfontosabbak számunkra. Ezért a tanfolyamot nálunk jelenleg is praktizáló orvos tartja, aki hosszú éveken keresztül mentőorvosként dolgozott.

Ki tudná nála professzionálisabban megtartani az előadást, megválaszolni a kérdéseket és megtanítani a gyakorlatban életet menteni. Az ő munkája a garancia a bizalom elnyerésére és minőség biztosítsára.

 

Elsősegélynyújtó tanfolyam felépítése

Elméleti oktatás

Elméleti oktatáson a búvárkodással összefüggő baleseteken kívül az elsősegélynyújtás minden területével foglalkozik. Mint például sebellátás, vérzéscsillapítás, ételmérgezések, égési sérülések, közlekedési balesetek, élőlények által okozott sérülések, stb.

 

Gyakorlati foglalkozás

Gyakorlati foglalkozás keretében ismerkedsz meg az önállóan vagy párban végzett szív-tüdő újraélesztés, Heimlich féle fogás, stabil oldalfekvés megfelelő technikájával.

 

Oktató

Dr. Molnár Dávid

 

A tanfolyam időbeosztása

Időpont

2019.12.01. – vasárnap

 

Időtartam

09:00-14:00h

 

Helyszín

1065 Budapest, Weiner Leó utca 3.

 

Nemzetközi búvárigazolvány

Az elsősegély, azaz EFR tanfolyam elvégzése után a PADI kiállít egy nemzetközileg ismert, műanyag búvárigazolványt, amelyet a regisztrációtól számított 3-4 hét múlva kaphatsz kézhez. Ennek a kártyának a kiállítási díja 30€. A nemzetközi minősítés 2 évig érvényes.

 


20 000 Ft

A megújító tanfolyam ára csak 10 000 Ft + 30€ a nemzetközi kártya díja

Minden jog fenntartva: Galathea © 2023

Design és fejlesztés: Make IT Online